Ved hjælp af dit kreditkort i en ATM

Det er så simpelt at gøre; Det skal være harmløse, right? Ved hjælp af dit kreditkort i en ATM fungerer ligesom et debetkort, højre? Det er OK at bruge mit kreditkort på en ATM-maskine, fordi jeg vil bare betale den gæld senere, højre? Hvis du spurgte spørgsmålene, ville du være forkert på alle tre tæller.
Det er fordi der er masser af skjulte farer og omkostninger, når du bruger dit kreditkort i en ATM, skjulte farer og omkostninger at går meget dybere end blot de sædvanlige problemer i forbindelse med opbygning af gæld og lever over din hjælp.
Det er fordi kreditkort er indstillet til at gøre maksimal penge, når de anvendes i en ATM. De opkræver generelt et ekstra gebyr på 2 til 4 procent oven på kontant forskud når de bruges i en ATM, og der er på toppen af de sædvanlige transaktionsgebyrer, at ATM’S bank vil opkræve dig. Plus, vil en ATM kontantforskud også have en endnu højere rente på det end normale kreditkort køb. Så hvis du tilfældigvis til at lade en ATM kontantforskud bo på din regningen længere end den nåde periode, vil du se stejle rentebetalinger den følgende måned.
Afdragsfri periode? Sagde vi nåde periode? I mange tilfælde har ATM kontantforskud ingen nåde periode på alle. Det betyder, at denne interesse begynder at bygge, så snart de penge blade ATM maskine og indtaster din lomme. Og denne interesse vokser hvert minut, hver time, og hver dag, indtil du betaler det.
Og Apropos afdrage det, kreditkortselskabet kan gøre det faktisk svært at betale det ud lige med det samme. Det er fordi nogle kreditkortselskaber har deres systemer til formål at kanaltrin dine betalinger først til regulære køb. Så gå når du betaler dem, og kun når du betaler dem helt, dine betalinger til at afdrage ATM kontantforskud.
Hvordan kan kreditkort slippe afsted med det, du spørger? Det er ligesom landevejsrøveri. Den er slags. Det eneste problem er, at kreditkort er private virksomheder, så de kan angive betingelserne i deres business nogen måde de ønsker. Hvis du ikke kan lide disse begreber, så ikke gøre forretninger med dem. Det virkelige problem er, at alt for mange mennesker tager disse begreber. I virkeligheden, hvis ATM kontantforskud ikke var så populære, måtte kreditkortselskaber derefter løsne faktisk deres vilkår!
Tasten for dig så er naturligvis undgå ATM kreditkort fremskridt indtil meget alvorlige nødsituationer, og selv da kun som sidste udvej af sidste resorts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.