ATM sikkerhed

ATM pengeautomater er blevet indarbejdet i vores livsform. De tilbyder en reel bekvemmelighed til dem på flugt, men på samme tidstilbud et element af risiko. Brug en ATM-maskine sikkert kræver bevidsthed og en lidt planlægning. Bare fordi en ATM-maskine er åben og tilgængelig 24-timer betyder ikke en dag, det er sikkert at bruge den. De fleste ATM røverier forekommer om natten mellem 8:00 PM og midnat. ATM røvere er normalt mænd under 25 år, og de fleste arbejde alene. ATM røvere normalt positionere sig i nærheden venter et offer til tilgang og hæve kontanter. De fleste ATM røveri ofrene er kvinder og var alene, når røvet. De fleste hævder, at de neversaw røver kommer. De fleste ATM røvere brugt en pistol eller hævdede at have en skjult våben, når det står offer og krævende deres kontanter.

Hvis du eller dine familiemedlemmer bruge ATM pengeautomater på en

regelmæssigt, her er nogle tips, der kan gøre processen

en lidt mere sikker:

-Brug kun hæveautomater i godt tændte, høj trafikområder. Undlad at bruge hæveautomater, der er remote eller skjulte, som er placeret bag bygninger, bag søjler, vægge, eller fra offentlig visning. Pas på oplagte gemmesteder som buskads eller tilgroede træer. ATM røvere gerne have elementet af overraskelse og uden vidner. Røvere som god flugtvejene indkvartering i nærheden freeway på ramper eller

High-Speed færdselsårer.

-Vælg en ATM, der ser og ‘føles’ sikrere, selv om det er et par miles ud af vejen. Prøv og din brug af dagslys timer. Tage nogen med dig efter timer, hvis du kan. Når du kører op til en lokalitet, ATM, scanne området for eventuelle mistænkelige personer. Hvis du ser nogen mistænkelige stående i nærheden eller sidder i en bil, køre væk. Når du nærmer dig og ATM på fod, forberedes og har din access card klar. Huske din personlige PIN-kode for at forhindre tab og hastighed af transaktionen. Når du har indsat dit kort og din pinkode, skal du holde øje bag dig. Aldrig acceptere et tilbud om at hjælpe eller anmode om hjælp fra en mistænkelig mand foran dig på maskinen. Hvis nogen mistænkelige eller tilsyneladende farlige tilgange, opsige din transaktion og straks, forlade evin Hvis opsætningsmuligheden løb væk og efterlader dit hævekort i maskinen. For det første fortælle den mistænkelige mand i en høj og fast stemme til “back-off” og lade dig være alene. Dette er designet til at overraske det pr.!

søn og Giv dig tid til at flygte, hvis det er relevant. Når du modtager penge fra maskinen, sætte det væk straks, ekstrakt dit kort, og gå væk.

-Hvis du bruger din bil på en drive-thru ATM apparat, gælder de samme regler. Holde bilen i gear, med foden på bremsen, mens du bruger ATM-maskine. Holde et vågent øje på visningen bageste og side spejle under transaktionen. Røvere tilgang næsten altid bagfra på førerens side. Hvis du ser nogen nærmer sig, køre væk, selv om det betyder efterlader dit hævekort. Hvis en bevæbnet røver konfronterer dig, bare give op dine penge uden argument. Kontanter er ikke værd alvorlige skader eller død. Komme til et sikkert sted og ringe til politiet straks.

-Hvis lys omkring ATM arbejder ikke, bruger ikke

denne maskine.

-Undgå hæveautomater støder op til oplagte gemmesteder.

-Have dit kort klar og forlade hurtigt, ikke tælle dine

Vind kontant i offentligheden.

-Pas på tilbud om hjælp fra fremmede i en ATM

transaktion.

-Ikke kæmpe med eller forsøger at følge Røveren.

-Kør eller gå til et sikkert sted og straks ringe til den

politiet.

Ophold sikker! Besøg www.UrbanSafetySupplies.com og www.HiTechHiddenCameras.com for alle dine self defense og sikkerhed vare behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.